Diumenge tindrà lloc a Parets del Vallès la I Cursa solidària pel Treball Digne

cursa-treball-digneEstà organitzada per la UGT de Catalunya i els fons recaptats es destinaran a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya

Aquest diumenge, 5 d’octubre, tindrà lloc la I Cursa pel Treball Digne, organitzada per la UGT de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallès i de la Creu Roja a Catalunya.

La cursa s’iniciarà a les 10 hores des del Pavelló Municipal d’Esports de Parets del Vallès i finalitzarà a les pistes d’atletisme.

El lliurament de premis tindrà lloc cap a les 11.30 hores a les pistes d’atletisme. Hi participaran a l’acte el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez; el vicepresident de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, i l’alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote.

Es tracta d’una acció per reivindicar, en primer lloc, els drets laborals. La UGT de Catalunya organitza aquesta cursa en el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne, que des de l’any 2008 convoca la Confederació Sindical Internacional cada 7 d’octubre per reclamar a tot el món llocs de treball dignes i el ple respecte pels drets dels treballadors i les treballadores.

Però la cursa també té un objectiu solidari i de lluita contra l’exclusió social, tots ells valors propis del sindicalisme. Per això en aquesta primera edició s’ha decidit destinar els diners que es recaptin a través de les inscripcions, així com d’altres aportacions que puguin realitzar els i les participants, a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya.

I Cursa Solidària pel Treball Digne

Dia: diumenge, 5 d’octubre de 2014

Hora: 10 hores

Lloc: Parets del Vallès

Recorregut7 kilòmetres, des del Pavelló Municipal d’Esports fins a les pistes d’atletisme.

Inscripcions: L’import és de 12 euros per a corredors sense xip i de 10 euros per a corredors que ja en tenen. Poden participar atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no, a partir de 16 anys. Els i les participants rebran un bossa, una samarreta tècnica i productes dels patrocinadors.

Premis: trofeu per als tres primers atletes de la classificació general masculina i de la femenina. Premi especial al participant més jove i al més veterà. El lliurament serà cap a les 11.30 hores a les pistes d’atletisme

La cursa forma part de la “Lliga Championchip 2014″.

 

Comments are closed.