El 100% dels treballadors de torn de matí de les empreses auxiliars de les nuclears d’Ascó i Vandellós secunden la primera jornada de vaga

vandellosNomés han entrat a treballar els de serveis mínims, en una aturada que està transcorrent sense cap incident

La primera de les jornades de vaga convocades en el sector de les empreses auxiliars de les nuclears d’Ascó i Vandellòs està transcorrent avui amb total normalitat. La totalitat de les plantilles de les empreses auxiliars que havien d’haver entrat a treballar en el torn de matí no ho han fet i molts d’ells s’han concentrat a la porta de les dues centrals per informar la resta dels treballadors i les treballadores. La segona jornada de vaga està prevista per al proper 20 de juny.

La intransigència demostrada per la direcció d’ANAV s’ha visualitzat en la negativa a reformular el seu posicionament, juntament amb la indefinició d’algunes de les matèries recollides en el principi d’acord de dimecres.

FICA-UGT de Catalunya i CCOO d’Indústria reclamen a la direcció d’ANAV, com a empresa principal, un canvi d’actitud que permeti resoldre de manera definitiva el conflicte actual amb els treballadors i les treballadores de les empreses auxiliars que hi treballen.

Comments are closed.