El BBVA nega totes les millores proposades pels sindicats

CatalunyaCaixaA la reunió d’avui entre la direcció de RRHH del BBVA i la representació dels treballadors de CX l’empresa ha donat resposta a totes les propostes presentades a l’anterior reunió per part dels sindicats.

La direcció es manté en una posició poc negociadora, ha negat les prejubilacions als 53 anys, la rebaixa de nombre de sortides, la suma de les sortides de BBVA al total d’acomiadaments i per últim, tampoc ha estat d’acord amb la millora de la proposta econòmica.

Des de la UGT de Catalunya volem deixar clar que no hi haurà cap acord amb la direcció de RRHH del BBVA si segueixen mantenint els 2.000 acomiadaments de treballadors i treballadores de CatalunyaCaixa. Arribats a aquest punt, s’ha demanant a la representació de la plantilla 15 dies per a la reflexió per ambdues parts.

Des del nostre sindicat esperem que la direcció reflexioni profundament sobre l’abast dels seus plantejaments, representarien una autèntica massacre per als treballadors i treballadores de CatalunyaCaixa. Per part de la representació laboral concretarem una proposta detallada que sempre estarà supeditada a la reducció del nombre d’acomiadaments i a la voluntarietat d’aquestes sortides.

La UGT de Catalunya està disposada a continuar la lluita convocant mobilitzacions i vagues per aconseguir que la direcció del BBVA canviï la seva negativa i així, continuar les negociacions per millorar les condicions d’aquest ERO.

Comments are closed.