El Club de natació Sabadell afectat per un expedient temporal de regulació d’ocupació

Els afectats per l’ERO serien 208 de 225 treballadors i treballadores que veurien reduïts els seus ingressos entre un 30% i un 50%

Els treballadors i treballadores del Club de natació Sabadell han rebut la notícia de què s’aplicarà un expedient temporal de regulació d’ocupació, per la suspensió de contractes de treball (ERO). Aquesta nova mesura afectarà a tota la plantilla inclosos esportistes i entrenadors, a excepció del Gerent del Club i el professorat de l’escola Santa Clara (208 treballadors i treballadores afectats d’un total de 225). La pretensió de l’empresa és la de suspendre un 35% les jornades de treball en un període de dos anys.

El comitè de empresa creu que les mesures que es volen prendre no estan suficientment justificades i que podrien posar en perill l’estabilitat econòmica de moltes famílies dels treballadors, que veurien reduïts els seus ingressos un 30% o fins i tot un 50% dels seus salaris.

De moment, el comitè d’empresa estudiarà, junt amb els assessors, la documentació entregada per l’empresa i s’enfrontarà a la primera reunió el dia 8 de gener.

Comments are closed.