El comitè d’empresa de DERBI lamenta l’actitud de PIAGGIO

derbiLa direcció de Piaggio no s’ha presentat aquest  matí a la reunió prevista al Departament d’Empresa i Ocupació

El Comitè d’Empresa de Derbi lamenta l’actitud de la direcció de Piaggio al no presentar-se aquest matí a la reunió prevista a la seu del Departament d’Empresa i Ocupació, una reunió que tenia com a intenció avançar en la recerca de solucions de continuïtat per als 150 treballadors de la planta de Martorelles (Vallès Oriental), que ja porten 28 dies en vaga indefinida.

La direcció de Piaggio ha anunciat a última hora que no assistiria a aquesta reunió, al·legant que els treballadors de la planta de Martorelles es concentraven en aquell moment a la porta de l’edifici. El Comitè d’Empresa considera inadmissible les raons que la direcció de Piaggio ha donat per no presentar-se a la reunió. El comportament dels treballadors i les treballadores de Derbi ha estat en tot moment exemplar, sobretot donada la incertesa a la qual els aboca el mateix grup. No entenem, doncs, les excuses de Piaggio per no presentar-se a la reunió.

No obstant això, segons ha pogut saber el Comitè, la direcció de Piaggio assegura que està elaborant una proposta per trobar una solució que permeti avançar en el conflicte. El Comitè d’Empresa de Derbi espera que aquesta proposta permeti una alternativa industrial per a la planta catalana i que la direcció de Piaggio la presenti en la nova reunió prevista per a la propera setmana. 

Comments are closed.