El comitè d’empresa del Zoo de Barcelona denuncia que l’ajuntament vol privatitzar el delfinari

zoo-barcelonaEls treballadors es mostren satisfets pel nou Pla Estratègic, que aposta per la ubicació a la Ciutadella i pel manteniment de la superfície

El Comitè d’Empresa del Zoo de Barcelona es mostra satisfet pel nou Pla Estratègic presentat per l’Ajuntament de Barcelona, que tindrà una vigència de 2012 a 2020. Després d’anys d’indefinició, el consistori aposta fermament per un zoològic municipal que es queda al parc de la Ciutadella, i que mantindrà la superfície actual i la gestió pública.

Malgrat ser conscient de la situació econòmica, el Comitè entèn que una institució com el Zoo de Barcelona, amb una afluència que el 2011 va superar els 1.164.000 de visitants, és mereixedora de l’esforç i inversió anunciats.

És per aquesta raó que el Comitè d’Empresa es mostra sorprès pel fet que l’Ajuntament contempli la possibilitat de vendre’s un dels seus espais més estimats i emblemàtics, el delfinari, que passaria a ser construït i gestionat per capital privat.

Els treballadors i les treballadores del Zoo entenen que es tracta d’una institució sense ànim de lucre, sense que per aquest motiu no sigui imprescindible una correcta gestió dels recursos públics.

Comments are closed.