El Comitè de DERBI denuncia que Piaggio no vol trobar una solución per als treballadors de Martorelles

derbiEstudiants de la UB visitaran la fàbrica el proper dimarts, en solidaritat amb els treballadors

Després de reunir-se ahir amb la direcció de Piaggio, davant la mediació de la Generalitat, el Comitè d’Empresa de Derbi denuncia que el grup Piaggio es nega a avançar en la cerca d’una solució negociada per al conjunt de treballadors de la planta de Martorelles.

Després de 21 dies de vaga, els treballadors i les treballadores de Derbi se senten indignats per l’actitud del Grup Piaggio, que segueix prioritzant els seus interessos a la cerca de solucions de continuïtat per a centenars de famílies.

Els treballadors lamenten la manca de sensibilitat del grup Piaggio davant de les contínues peticions de diàleg fetes per un gran nombre d’institucions: ajuntaments, Parlament, Congrés, partits polítics, ettc.

Els treballadors de Derbi reiteren la seva ferma decisió de seguir la lluita per trobar aquesta solució de continuïtat i esperen un canvi en l’actitud del grup italià que faciliti aquesta fi.

El Comitè d’Empresa té previst rebre a la planta de Martorelles una representació d’estudiants de la UB, que s’han solidaritzat amb la plantilla. La visita serà el proper dimarts, 12 de juny, a les 10 hores a la planta de Martorelles.

Comments are closed.