El comitè de l’Hospital Municipal de Badalona demana la dimissió de la direcció de BSA

Les retallades només recauen sobre la plantilla i no s’ha aprimat l’estructura directiva, malgrat la demanda reiterada dels sindicats i les directrius del Departament de Salut

El comitè d’empresa de l’Hospital Municipal de Badalona ha adreçat a la direcció de Badalona Serveis Assistencials SA el següent escrit:

Davant la greu situació en què ens trobem i donada la manca de lideratge demostrada per la direcció de BSA, que ha esta incapaç de defensar els interessos de la nostra organització davant del CatSalut i del Departament de Salut, exigim la dimissió immediata de la direcció de BSA:

1. Perquè totes les retallades s’han aplicat en la mateixa direcció: els treballadors assistencials i paraassistencials.

2. El manteniment de la retallada del 5% del salari, tot i la demostrada il·legalitat en el cas de la nostra empresa.

3. La manca reiterada de cobertura de baixes.

4. L’acomiadament de personal suplent, necessari per mantenir els mínims assistencials.

5. La sobrecàrrega als diferents serveis que han vist incrementada la seva activitat, etc.

 

6. La incapacitat d’aprimar l’estructura de comandaments i càrrecs directius malgrat la demanda reiterada per part dels representants dels treballadors i les directrius del Departament de Salut.

7. La pèssima gestió dels recursos (abastament demostrada) que s’està realitzant.

8. La no contrastació de l’impacte econòmic dels plans d’estalvi aplicats.

9. L’incompliment del compromís de la gerència que en cas que les mesures d’estalvi exigides pel Catsalut superessin el 5%, deixaria en mans del Departament de Salut la gestió de BSA.

10. La falta de respecte reiterada cap als representants dels treballadors i les treballadores.

Demanem a la nova direcció que prediqui amb l’exemple i que s’apliqui a si mateixa la doctrina que s’aplica a la plantilla: “Fer més amb menys”.

Comments are closed.