El Comitè de TMB Autobusos manté les dues setmanes de vagues després de no arribar a acord en la mediació d’ahir

number-15-bus-transport-system-barcelonaEls sindicats de TMB Autobusos UGT, CCOO, SIT, ACAT, ACTUB, USOC i PSA mantenen la convocatòria de vaga per a les dues properes setmanes després de no arribar a cap acord en la mediació d’ahir, on la direcció de l’empresa havia de donar resposta a la nova proposta de conveni 2015-2018 presentada pel comitè.

Després de 17 mesos de negociació, el comitè d’empresa -menys els sindicats CGT i COS- han convocat diverses jornades de vaga parcial al mes de juny per reivindicar a la direcció política que desencalli les negociacions del conveni col·lectiu.

Les aturades convocades seran els dies 6, 7, 9, 10, 13, 14, 16 i 17 de juny de 0 a 2 hores, de 8:30 a 10:30 hores i de 16:30 a 18:30 hores. I els dies 8 i 15 de juny, s’ha convocat una aturada única d’11 a 17 hores, amb manifestacions a les 12.30 hores des de la plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume.

Des de la secció sindical de la UGT lamentem que la direcció de TMB aboqui la plantilla a aturar el servei i sortir al carrer per defensar els seus drets, així com que CGT i COS boicotegin les decisions del comitè d’empresa i intentin desmobilitzar els treballadors i les treballadores.

Comments are closed.