El comitè del Club Natació Sant Andreu convoca dilluns una vaga de 24 hores contra la subrogació encoberta de la plantilla

club natacio sant andreuEl comitè d’empresa del Club Natació Sant Andreu (Barcelona) ha convocat una vaga de 24 hores el proper dilluns, 28 d’abril, i una concentració de la plantilla a partir de les 10 hores davant la Instal·lació Fabra (Rambla de Fabra i Puig, 47). La protesta havia de coincidir amb l’Assemblea General Ordinària, però la Junta Directiva ha decidit anul·lar-la en l’últim moment.

El comitè denuncia que la Junta Directiva està preparant una subrogació encoberta de la plantilla, el que suposaria un empitjorament de les condicions salarials i laborals, així com de la qualitat i l’atenció als socis i abonats. Tot i que la Junta ho nega als treballadors i les treballadores, ha anunciat la subrogació en una reunió de socis com una mesura per abaixar quotes.

El comitè també acusa l’actual president, Antoni Valls, d’una gestió nefasta i plena d’obscurantisme, de contractar empreses relacionades amb familiars, i de trobar-se immers en un procés judicial que pot finalitzar amb la seva inhabilitació per al càrrec. A més, asseguren que a l’Assemblea General Ordinària els socis haurien demanat la seva dimissió i no s’hauria aprovat la gestió econòmica. En els darrers quatre anys, s’han produït 14 dimissions a la Junta Directiva que Valls presideix.

La plantilla, que demana la dimissió del president i que s’aclareixi quin és el seu futur, porta una setmana fent aturades i concentracions i compta amb el suport d’una part important dels socis.

El club té al voltant de 7.000 socis i sòcies i una plantilla de 140 treballadors i treballadores. Gestiona la Instal·lació Fabra, el CEM Sant Andreu – La Sagrera i el CEM Trinitat Vella.

Comments are closed.