El Comitè d’empresa de FGC signa un acord amb la direcció que permet la desconvocatòria de les aturades durant el MWC

FGC_Reina_Elisenda_de_nitL’acord, signat avui a les 11h, permet minimitzar l’impacte dels darrers anys de retallades salarials

El comitè d’empresa i la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han signat aquest matí a un acord que permet minimitzar l’impacte dels darrers sis anys de retallades salarials, que es va iniciar amb la retallada del 5 % del decret de maig de 2010. Aquest acord permet encetar una etapa d’estabilitat amb un conveni per cinc anys amb què s’iniciï una progressiva recuperació salarial respecte als retrocessos patits els últims anys.

Les assemblees de treballadors dels diferents sindicats van ratificar ahir el preacord al qual s’havia arribat la nit anterior, tret del sindicat Semaf, minoritari al comitè, que havia convocat una vaga al marge de la convocada pel comitè, per altres motius.

Finalment ahir a la nit es va arribar a un acord per desconvocar totes les aturades previstes i aquest matí s’ha materialitzat la signatura de l’acord a la reunió de mediació que ha tingut lloc a les 11 hores al Departament de Treball.

L’acord signat afecta a una plantilla de 1.400 treballadors de la Xarxa Principal de FGC.

Comments are closed.