El comitè d’empresa de Robert Bosch rebutja l’anunci de tancament de la planta de Castellet i la Gornal

La direcció de Robert Bosch España Castellet, juntament amb el responsable de RRHH del grup Bosch estatal, ha comunicat en una reunió de la mesa industrial a la representació legal dels treballadors i les treballadores la seva intenció de tramitar el tancament de la planta de Castellet i la Gornal (Alt Penedès), en què hi treballen actualment 300 persones.

La representació legal dels treballadors i les trebalaldores ha traslladat a la direcció el seu rebuig total a aquesta decisió i exigim que sigui la gerència de Bosch o de la divisió ED qui comuniqui directament aquesta mesura dràstica, amb l’objectiu de poder valorar-ne les causes i els motius i poder optar per algun tipus d’alternativa vàlida que permeti continuar amb l’activitat de la fàbrica de Castellet i la Gornal.
La planta de Castellet i la Gornal ha suportat en els darrers anys diversos plans de viabilitat (expedients de regulació, baixes incentivades, reduccions salarials…). La reducció dels 1.200 treballadors i treballadores del 2003 als gairebé 300 que hi treballen actualment són una clara mostra de la total manca d’implicació i manca d’inversió per part de la multinacional.
El comitè d’empresa es reunirà demà dimarts, 8 de setembre, amb caràcter d’urgència per a pactar les mesures oportunes que es duran a terme, així com les accions pertinents, per poder-les presentar a la plantilla.

Comments are closed.