El Comitè d’empresa del Metro de Barcelona denuncia la direcció davant la inspecció de treball per no respectar els serveis mínims

TMB_metro
El seguiment de l’aturada de la tarda també ha estat massiu com al matí, prop del 95% de la plantilla ha secundat la vaga


La plantilla del Metro de Barcelona també ha secundat de manera massiva l’aturada convocada en la franja de la tarda, de 16 a 18 hores, amb un seguiment semblant a al del matí, proper al 95% i que demostra el malestar dels treballadors i les treballadores davant la paràlisi absoluta de les negociacions del conveni col·lectiu per part de la direcció de TMB. Encara falta l’aturada del vespre, de 20.30 a 22.30 hores.

Les aturades s’estan produint sense incidències, però el comitè d’empresa finalment ha denunciat la direcció de TMB davant de la Inspecció de Treball de guàrdia per no respectar els serveis mínims decretats per l’administració, ja que s’han fet sortir més trens dels que tocaven.

Aquesta és la primera jornada del nou calendari de vagues convocat pel comitè d’empresa. Les aturades es realitzaran tots els dilluns no festius mentre la negociació del conveni continuï bloquejada. La propera jornada de vaga serà dilluns 8 de maig.

Comments are closed.