El Comitè d’empresa del Metro de Barcelona seguirà amb les aturades de dilluns, a l’espera que s’avanci en les negociacions amb la direcció

TMB_metroAhir es van produir apropaments en els posicionaments, però encara queden temes pendents de negociació

La plantilla del Metro de Barcelona tornarà aquest dilluns, 8 de maig, a fer aturades parcials per denunciar el bloqueig del conveni col·lectiu des de fa un mes i mig.

Aquestes vagues parcials van ser aprovades pels treballadors i les treballadores en assemblea per a tots els dilluns no festius, i afecten els tres torns de treball: de 7 a 9 hores, de 16 a 18 hores, i de 20.30 a 22.30 hores.

Finalment, ahir la direcció de TMB va apropar el seu posicionament a les demandes de la part social. Va fer una proposta econòmica, de calendari i de permisos, però el comitè encara no la considera definitiva. D’altra banda, sí que s’ha avançat en temes com la protecció de les treballadores embarassades, on la direcció ha adoptat les nostres propostes.

El comitè considera que encara queden molts temes pendents de negociació i, per tant, continuarà amb les aturades previstes fins que no hi hagi cap acord.

Comments are closed.