El comitè d’empresa del Parc de l’Esport de Barcelona ‘Open Camp’ es mobilitza per salvar els 105 llocs de treball

 

opencampbcnEl comitè d’empresa del Parc de l’Esport de Barcelona, Open Camp, juntament amb els sindicats UGT de Catalunya, CCOO i CGT, s’estan mobilitzant per garantir la continuïtat dels 105 llocs de treball, 75 de directes i 30 d’indirectes, d’aquesta instal·lació ubicada a l’Anella Olímpica de Barcelona.

El Parc de l’Esport de Barcelona és una iniciativa local que ha desenvolupat un concepte innovador d’oci i entreteniment esportiu basat en la tecnificació de l’experiència esportiva, amb l’objectiu de contribuir a reposicionar Barcelona com una ciutat olímpica capdavantera i referent internacional en l’àmbit esportiu.

De manera immediata, Barcelona corre el risc de perdre els actuals 105 llocs de treball que s’han pogut crear a partir d’aquesta innovadora iniciativa local.

El passat dijous, 6 de juliol, es va presentar el Manifest per impulsar el Parc Olímpic de Barcelona, el primer parc del món obert a l’univers de l’esport i la tecnologia, localitzat a l’Anella Olímpica de Barcelona, amb l’objectiu de sol·licitar formalment la declaració per part de l’Ajuntament de Barcelona d’interès general i comunitari d’aquesta innovadora iniciativa local única al món i garantir-ne així la seva consolidació i continuïtat.

Han donat suport al manifest els sindicats UGT de Catalunya, CCOO i CGT, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Clúster Català de l’Esport, el Consell Municipal Esportiu de l’Hospitalet, Intermón Oxfam, l’Esport Català Universitari (ECU) i nombroses entitats socials que en aquets dos anys han col·laborat amb el desenvolupament d’aquesta iniciativa local.

El comitè d’empresa d’Open Camp i els sindicats han sol·licitat formalment a l’alcaldessa Ada Colau i al grup municipal de Barcelona en Comú una reunió immediata, a l’igual que ja han pogut mantenir amb la resta de grups municipals, abans de la celebració de la Junta de Portaveus que tindrà lloc el proper 17 de juliol, prèvia al Consell Municipal. L’objectiu és sol·licitar que el Plenari de l’Ajuntament de Barcelona declari l’interès general i comunitari d’aquesta innovadora iniciativa local per mantenir els 105 llocs de treball.

 

Comments are closed.