El comitè d’Iberia a l’aeroport de Barcelona desconvoca la vaga dels dies 21-24 de desembre

Font: Wikipedia, autor Adrian Pingstone

El comitè de vaga d’Iberia Barcelona ha arribat a un acord amb la direcció de l’empresa que permet desconvocar les aturades parcials dels dies 21, 22, 23 i 24 de desembre.

Durant el matí d’avui, el comitè de vaga presentarà la desconvocatòria de vaga, després d’assolir acords tant amb la direcció de handlig com amb la direcció tècnica d’Iberia a Barcelona.

Si bé es cert que no s’ha cobert la totalitat de les demandes dels representants dels treballadors i les treballadores, s’han aconseguit millores gràcies a la pressió exercida per la plantilla i el conflicte obert amb la convocatòria de vaga.

Des d’un primer moment, la plantilla ha mostrat el seu interès per no perjudicar els usuaris i usuàries, de manera que considera positius tant l’acord com el compromís de les direccions de continuar les negociacions per evitar que l’aeroport de Barcelona torni a entrar en col•lapse durant els propers períodes de màxima afluència de passatgers.

Els treballadors i les treballadores esperen el compliment de tots els acords signats, així com l’obertura d’un procés de negociació per millorar la situació actual del Prat i aconseguir un pla industrial fort per al hub d’IAG a Barcelona, centre d’un dels seus principals valors, la companyia Vueling.

Comments are closed.