El comitè d’Iberia a l’aeroport de Barcelona manté les aturades parcials per als dies 21, 22, 23 i 24 de desembre

Font: Wikipedia, autor Adrian Pingstone

Aquest matí s’han reunit per primer cop el comitè de vaga d’Iberia Barcelona amb la direcció de l’empresa, després de l’anunci, la setmana passada, de les aturades parcials per als dies 21, 22, 23 i 24 de desembre.

La reunió, propiciada pel Departament de Treball, ha estat del tot improductiva per la manca d’interès de la direcció d’Iberia en arribar a cap acord en les demandes dels treballadors i les treballadores de l’aeroport de Barcelona. La direcció d’Iberia vol una negociació a nivell estatal per buscar una solució global als problemes de plantilla.

Davant de la manca de diàleg i de reconeixement de la plantilla de Barcelona per part de la direcció d’Iberia, el comitè d’empresa ha anunciat la continuïtat de les aturades i la valoració de l’increment de la conflictivitat en el futur.

Per últim, ambdues parts han realitzat propostes de serveis mínims sense arribar a acord, de manera que serà necessari el pronunciament de l’autoritat competent. El comitè d’empresa ja ha anunciat que els respectarà, però es reservarà la potestat de denunciar-los si entén que són abusius, com ha succeït en d’altres ocasions.

Les aturades parcials tindran lloc en les franges horàries de 05 a 09 hores, de 12 a 19 hores i de 20 a 00 hores dels dies 21, 22, 23 i 24 de desembre.

Recordem que els treballadors i les treballadores d’Iberia a Barcelona reivindiquen un pla industrial per al centre de treball de l’aeroport del Prat que contempli la contractació necessària per solucionar la sobrecàrrega de treball de la plantilla.

 

Comments are closed.