El Consell Sindical Interregional Pirineus Mediterrània (CSIR-PIRIMED) condemna els atacs terroristes a París

je-suis-charlieResolució aprovada per unanimitat pel Comitè Director del Consell Sindical Interregional Pirineus Mediterrània (CSIR-Pirimed), que aplega les principals organitzacions sindicals de les regions franceses del Llenguadoc-Rosselló, de Midi-Pirineus, d’Andorra i Catalunya.

L’acte terrorista roí que s’ha produït a la seu de la publicació Charlie Hebdo i els atacs a París ens provoquen l’esfereïment i l’horror. Es tracta d’un acte de barbàrie contra la democràcia.

Davant del desencadenament de violència, volem retre homenatge a les víctimes i fem una crida a tota la ciutadania a rebutjar els paranys de les amalgames i les instrumentalitzacions, vinguin d’allà on vinguin.

Davant de l’odi, el nostre missatge és el de la pau, la democràcia, la llibertat de pensament, la llibertat d’expressió i la lluita contra totes les formes de totalitarisme.

Els terroristes intenten dividir-nos. Les nostres armes més preuades són el diàleg i el respecte entre els pobles i entre els individus, així com la certesa que les nostres diferències fan la riquesa de la Humanitat.

Comments are closed.