El cor del Liceu oferirà un recital al carrer per denunciar les retallades de plantilla i salari

liceu
Als 400 treballadors del Liceu se’ls ha aplicat la reducció del 5% i la direcció ja ha anunciat que reduirà en un 10% la plantilla

Els integrants del cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona es concentraran davant de les portes del teatre per denunciar la situació que viu actualment la plantilla, formada per uns 400 treballadors i treballadores.

Malgrat que no són funcionaris, els treballadors i les treballadores del Liceu han vist reduït un 5% el seu sou, com a aplicació del ‘decretazo’ presentat pel govern. Tanmateix, la direcció ja ha anunciat al Comitè d’Empresa que a finals de juliol presentarà un expedient de regulació d’ocupació per reduir la seva plantilla en un 10%. I també ha anunciat la possibilitat de suspensió temporal de contractes per al 2011-2012.

Com a mesura de protesta per aquestes decisions, el cor del Gran Teatre del Liceu sortirà demà al carrer per denunciar la seva situació. El cor oferirà un recital a la porta d’aquest emblemàtic per fer sentir les seves veus contra les retallades de plantilla i de sous.


Recital de protesta dels treballadors del Gran Teatre del Liceu

DIA:
dimarts, 6 de juliol de 2010 HORA: 18 hores  LLOC: Davant les portes del Gran Teatre del Liceu. La Rambla, 51-59. Barcelona.

Comments are closed.