El departament d’interior autoritza la manifestació del 14-N a Granollers

cartell 14N catala

La Junta Electoral de Zona l’havia denegat

El director general d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior, Andreu Joan Martínez, ha adreçat una carta a la UGT i CCOO del Vallès Oriental, amb data del 12 de novembre, donant la seva conformitat a la manifestació de demà a Granollers amb motiu de la vaga general. La manifestació sortirà a les 11 hores de la Plaça de la Corona i marxarà fins a la Plaça de la Porxada.

Per ser una data dins de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya, els sindicats van haver de demanar permís a la Junta Electoral de Zona de Granollers. La resposta va ser negativa per part de la Junta, adduint que els “locals” no es poden utilitzar pels Ajuntaments durant els dies de la campanya un cop s’han adjudicat. Per als sindicats es tractava d’un atac a la llibertat de manifestació, ja que ni som Ajuntament ni la Porxada estava adjudicada per cap acte ni la manifestació és un acte electoral.

Des de la UGT del Vallès Oriental ens felicitem que hagi prevalgut el sentit comú i no es posin traves a la protesta legítima dels ciutadans i ciutadanes de la comarca.

Comments are closed.