El dia 29 d’abril, assemblea sobre la negociació del conveni d’Arts Gràfiques

artes-graficas

El passat 14 d’abril va tenir lloc l’última reunió de la mesa de negociació del conveni d’Arts Gràfiques a la seu del SIMA (Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge). Us informem que ens vam aixecar de la mesa de negociació amb un acta de NO ACORD i s’ha convocat una propera reunió sense la tutela del SIMA per al proper dia 5 de maig.

Tot i que la patronal ha manifestat la seva intenció de mantenir el conveni, l’únic que pretén és una regulació mínima de les condicions de treball en el sector. En tot moment ha estat impossible la negociació, ja que manté posicions insalvables i cada vegada més intransigents, fent cas omís de les pretensions de la part social. En aquesta ocasió, amb o sense mediació, no serà possible arribar a cap acord amb una patronal que menysprea el conveni i als seus treballadors i treballadores.

És per aquest motiu que convoquem als treballadors i treballadores del sector en assemblea amb un únic ordre del dia, que és la negociació del conveni, el proper dia 29 d’abril, a les 11 hores, a la Rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona.

La situació exigeix ​​la mobilització dels treballadors i les treballadores en la defensa de les condicions convencionals de treball participant en les assemblees que estem convocant.

Comments are closed.