El Govern convoca els sindicats a una nova reunió de la Mesa General de la Funció Pública

GeneralitatEl Govern de la Generalitat de Catalunya ha convocat els sindicats a una nova reunió de la Mesa General de la Funció Pública el proper dilluns, 10 de novembre, a les 10 hores. Segons l’ordre del dia, en aquesta reunió està previst tractar l’avantprojecte de Llei de pressupostos de la Generalitat per al 2015 i la recuperació de pagues 2012/2014.

Els representants de la UGT de Catalunya assistiran a la reunió amb les mateixes exigències que ja hem fet saber al Govern en reiterades ocasions: recuperació de la paga doble, recuperació del 100% de la jornada i el sou dels interins, així com la fi de les retallades –presumptament ‘provisionals, segons el propi Govern- que es venen efectuant des de 2012 (fons d’acció social, productivitat, aportacions pla pensions, etc.)

Un comentari a “El Govern convoca els sindicats a una nova reunió de la Mesa General de la Funció Pública

  1. Muy bien, la reunion se hablara de los convenios que aun estan por firmar, o solo es para otros temas’? Ya es hora que le planten cara de una puñeteravez, a CIU.Colaborador con su amigo, Rajoy de la reforma laboral o seles ha olvidado, los puntos mas fuerte de la reforma labaral, en contra de los convenios los puso ,CIU…