El Grupo Jorge acomiada la secretària d’Organització de la secció sindical d’Axparia i afiliada de la UGT FICA de les Terres de Lleida

La secretària d’Organització de la secció sindical d’Axparia i afiliada de la UGT FICA de les Terres de Lleida ha estat acomiada aquest dijous al migdia per l’empresa, societat mercantil creada pel Grupo Jorge, sense cap fonament. La treballadora s’ha personat aquest matí a la feina i abans d’acabar la seva jornada laboral ha estat acomiadada.

“Un acomiadament anti-sindical”, segons l’ha qualificat Antonio Rodríguez, secretari general de UGT FICA de les Terres de Lleida, qui ha confirmat que no es descarten més acomiadaments en els propers dies. Entre els principals ‘motius’ destaca el fet que el sindicat UGT no signés amb el Grupo Jorge l’acord laboral per permetre laboralitzar més d’un miler de falsos autònom i la imminent convocatòria d’eleccions sindicals.

Aquesta situació arriba després de la desena de denúncies presentades en els últims mesos pel sindicat UGT-Terres de Lleida contra el Grupo Jorge per incompliments amb els treballadors. És per això, que la UGT-Terres de Lleida no descarta noves accions reivindicatives contra el Grupo Jorge, i inclús preparen una vaga dels treballadors.

Comments are closed.