El jutjat del social declara improcedent l’acomiadament de 6 treballadors del registre de la propietat de Reus

propietatEl Jutjat del Social nº1 de Reus ha declarat, de primera instància, la improcedència dels sis acomiadaments realitzats el 28 de juny de 2012 pel registrador titular del Registre de la Propietat nº1 i Oficina Liquiladora de Reus.

La sentència dictamina que l’empresa no reuneix les circumstàncies necessàries per justificar els acomiadaments, que basava en causes organitzatives i productives amb conseqüències econòmiques.

La sentència condemna la part demandada a readmetre les treballadores o abonar-lis la corresponent indemnització per acomiadament improcedent, si no s’interposa cap recurs.

Els treballadors i les treballadores del Registre de la Propietat nº1 i Oficina Liquidadora de Reus van fer una vaga de tres dies el passat mes de febrer com a mostra de rebuig als acomiadaments i per denunciar la situació de la resta de personal laboral, que ha vist reduït el seu sou en més d’un 50%. Aquest darrer motiu també ha motivat la interposició d’una demanda en el Jutjat (el judici està previst per al mes de juliol). Tanmateix, existeix una altra demanda presentada per una treballadors acomiadada després de la vaga del mes de febrer. 

 

Comments are closed.