El laboratori Balagué Center presenta un ERO d’extinció per al 60% de la plantilla

laboratoriLa plantilla ha decidit iniciar una vaga – L’empresa deu tres nòmines i la paga extra d’estiu als seus 200 treballadors

La direcció del laboratori d’anàlisis clíniques Balagué Center (L’Hospitalet de Llobregat) ha comunicat al Comitè d’Empresa la seva intenció de presentar un Expedient de Regulació d’Ocupació d’extinció per al 60% de la plantilla, formada per uns 200 treballadors i treballadores.

Balagué Center deu als seus treballadors i treballadores un total de tres nòmines i la paga extra de juny. Addueix que aquests impagaments són fruit dels problemes de liquiditat de la sanitat pública catalana, principal clienta del seus serveis d’anàlisis clíniques, i de la manca de crèdit. Després de mesos sense pagar les nòmines, ara la direcció decideix presentar un ERO d’extinció per a bona part de la plantilla i no aclareix quin serà el futur de la planta.

Davant aquesta situació, els treballadors i les treballadores han decidit iniciar una vaga per a la defensa dels seus llocs de treball i la viabilitat de la planta.

Comments are closed.