El Marc Unitari de la Comunitat Educativa valora l’inici de curs, la política educativa de la conselleria d’ensenyament i l’aplicació de la LOMCE

aulaEl Marc Unitari de la Comunitat Educativa oferirà dimecres, 7 de setembre, una roda de premsa per valorar l’inici de curs, la política educativa de la Conselleria d’Ensenyament i l’aplicació de la LOMCE a Catalunya. Serà demà dimecres, 7 de setembre, a les 11 hores a la seu de FAPAC. Per part de la UGT Educació hi assistirà,Carme Pinós.

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) està format per:

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) – Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) – Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) – Catalunya Laica (CL) – Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) – Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) – Federació d’Educació de CCOO – Federació d’Ensenyament de CGT – Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) – FeSP-UGT – Sindicat d’Estudiants (SE) – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) – USTEC-STEs (IAC)

 

 

Roda de premsa MUCE

 

DIA: 7 de setembre.

HORA: 11 hores.

LLOC: Seu de la FAPAC. Cartagena, 245, àtic. Barcelona.

Comments are closed.