El MUCE promou que el Parlament es pronunciï contra la “llei Wert”

lleureLa comunitat educativa demana als grups parlamentaris que promoguin una resolució del Parlament contra la LOMCE

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya (MUCE), del qual forma part la Federació d’Ensenyament de la UGT de Catalunya, es va adreçar ahir als portaveus i als responsables d’Educació de tots els grups parlamentaris per tal que promoguin des del Parlament de Catalunya la resolució que els hi hem presentat contra l’avantprojecte la LOMCE.

Les entitats i organitzacions del MUCE ens hem dirigit al Parlament de Catalunya per expressar la nostra preocupació davant la pròxima tramitació al Congrés dels Diputats de l’avantprojecte de Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad de la Educación (LOMCE).

Considerem important mostrar el nostre posicionament com a comunitat educativa sobre aquest avantprojecte, a partir d’una proposta de resolució consensuada entre les entitats de tots els àmbits de l’educació que conformem el MUCE.

El nostre principal objectiu és vetllar per la defensa de l’educació pública i la seva qualitat i per això rebutgem absolutament la normativa que vol desplegar la LOMCE, ja que entenem que és contrària a l’esperit i les formes de l’educació pública i de l’escola catalana.

Comments are closed.