El nou titular del Registre de la Propietat número 1 de Terrassa acomiada set treballadors i trasllada un altre més

propietatEls treballadors i les treballadores del Registre de la Propietat núm. 1 i Oficina Liquidadora de Terrassa denuncien els acomiadaments que està realitzant el nou titular des de la seva arribada al registre el passat mes de maig. Al mes de juliol, només dos mesos després, va acomiadar 7 treballadors adduint causes objectives (econòmiques) i un altre va ser traslladat a Barcelona.

Sis dels treballadors acomiadats han denunciat el registrador per acomiadament improcedent i el passat dia 30 d’octubre es va celebrar una mediació a la qual no es va presentar. Quatre dels treballadores acomiadats tenen data per a judici el proper 27 de gener, i els altres dos, per al març.

Els treballadors i les treballadores consideren que els acomiadaments s’han produït per l’entrada en vigor d’un nou conveni col·lectiu i denuncien que el nou registrador no coneix els treballadors de l’oficina, la seva feina ni la seva productivitat i que, per tant, no se saben els criteris que ha seguit. A més, temem que tingui previstos més acomiadaments, tot i que amb les sis denúncies s’hagin aturat temporalment.

La UGT de Catalunya dóna suport als treballadors i les treballadores del registre.

Comments are closed.