El pacte per a la industria presenta un document amb 138 propostes per a un nou impuls a la industria catalana

metallL’acte tindrà lloc demà dijous, 27 de juny, a les 12 hores, al Paranimf de la Universitat de Barcelona

Les organitzacions promotores del Pacte Més Indústria (Pacte per a la Indústria a Catalunya) presentaran demà dijous, 27 de juny, a les 12 hores, un document que recull 138 propostes per a un nou impuls a la indústria catalana. L’acte tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Barcelona.

En aquest acte intervindran el president del Pacte Més Indústria, Joan Trullén; el rector de la UB, Dídac Ramírez, i representants de les organitzacions promotores, entre ells Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya. Els participants explicaran els continguts i objectius essencials de les 138 propostes de caire divers que recull el document, que ha estat elaborat per vuit grups temàtics de treball i que abasten tots els factors clau per a situar la indústria al centre de la reactivació econòmica de Catalunya: perímetre i definició de la indústria; finançament; formació; energia; infraestructures per a la indústria; recerca, desenvolupament i innovació; cooperació, clústers i internacionalització; i horitzó Europa 2020.

Amb aquest document, les institucions del Pacte Més Indústria insten el conjunt de la societat catalana i les seves institucions de Govern a promoure decididament unes polítiques industrials per a la recuperació de la crisi, potenciant la indústria i l’economia productiva.

El Pacte per a la Indústria a Catalunya pretén ser un marc de reflexió i generador de propostes perquè la indústria catalana tingui un paper central en la sortida de la crisi creant un nou model industrial altament competitiu. Està integrat per la UGT de Catalunya, CCOO de Catalunya, Foment de Treball, PIMEC, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, el Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Consell de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Presentació document de propostes Pacte Més Indústria

DIA: dijous, 27 de juny de 2013

HORA: 12 hores

LLOC: Paranimf de la Universitat de Barcelona (Edifici de la UB, Plaça de la Universitat).

 

 

Comments are closed.