El Port de Barcelona vol adjudicar el servei d’autobusos de les terminals de creuers sense respectar el conveni col·lectiu d’aplicació

Imatge: Port de Barcelona

La UGT de Catalunya denuncia que l’Autoritat Portuària de Barcelona (APB) vol adjudicar el servei d’autobusos entre les terminals de creuers i Colom sense respectar ni la subrogació dels treballadors ni els costos laborals del conveni col·lectiu d’aplicació.

Aquest servei l’ofereix des de fa anys l’empresa Transports Ciutat Comtal (TCC) amb 25 treballadors. Ara, l’APB ha tret a concurs la concessió del servei i no ha inclòs al plec de condicions ni els costos laborals ni la subrogació d’aquests treballadors a la possible nova empresa, tal com recull el conveni col·lectiu del transport de viatgers per carretera de la província de Barcelona. Això suposaria, a més d’una rebaixa de les condicions laborals, l’acomiadament dels actuals 25 conductors que fan el servei.

Davant d’aquests fets irresponsables per part d’un organisme públic, el nostre sindicat exigeix el reinici del procés de concurs respectant el conveni col·lectiu i els drets laborals. A més, hem convocat una concentració de protesta demà dimecres, 31 d’octubre, d’11 a 13 hores, davant del World Trade Center, seu de l’APB.

Comments are closed.