El Prat de Llobregat, sense cartes durant l’estiu

correos

Demà divendres, 16 de juliol, els treballadors de la unitat de repartiment de correus del Prat de Llobregat es concentraran a l’hora de l’esmorzar, de 9 a 9.30 hores, davant de l’oficina (c. de Dolores Ibarruri, 34-36).

Aquesta és la primera de la sèrie d’accions de protesta convocades per la UGT de Catalunya per la manca de cobertura del repartiment a aquesta localitat durant els mesos de juliol, agost i setembre, com a conseqüència de la mala planificació de la direcció de Correus.

El Prat es divideix en 30 seccions de repartiment (barris), cobertes per un total de 33 carters. Segons la planificació de personal feta per la direcció, durant la segona quinzena de juliol es queden sense cobertura dos barris; durant la primera quinzena d’agost, 5 barris; durant la segona quinzena d’agost, 6 barris; durant la primera quinzena de setembre, 3 barris, i durant la segona quinzena se setembre, 1 barri. Durant l’agost i el setembre, la direcció de Correus no preveu cap reforçament de personal al Prat.

La UGT de Catalunya considera inadmissible aquesta situació, que suposarà un augment de la càrrega de treball del personal de Correus al Prat, però que sobretot afectarà a la qualitat del servei als usuaris i usuàries d’aquest servei públic, ja que probablement alguns dies de l’estiu sigui impossible fer el repartiment a tot el municipi.

Comments are closed.