El resultat de les eleccions del 20D deixa un clar marge per negoicar la derogació de les reformes laborals

eleccionsLa UGT de Catalunya valora un clar suport contra les retallades i posa en la centralitat política el dret a decidir

La UGT de Catalunya valora molt positivament l’alta participació en els eleccions generals celebrades ahir, diumenge 20 de desembre.

A Catalunya, el resultat d’aquestes eleccions mostra un clar rebuig a les retallades produïdes en diversos àmbits: retallades en els serveis públics, mordassa en els drets civils, privatitzacions, etc.

D’altra banda, des de la UGT de Catalunya considerem que els resultats d’aquests comicis deixen un clar marge per a negociar la derogació de les reformes laborals, que  han demostrat ser injustes, inútils i ineficaces, i que han fomentat la precarietat d’un mercat de treball, amb més temporalitat, parcialitat i salaris més baixos.

Ara, demanem al futur Congrés que comencin a construir, a bastir una legislació per i amb les persones que recuperi la confiança entre la política i la ciutadania. I, en aquest sentit, els exigim que aprovin amb caràcter d’urgència les #14lleis per construir un treball i una vida dignes, impulsada per la UGT de Catalunya.

Així mateix, la majoria dels ciutadans i les ciutadanes a Catalunya han ratificat que volen decidir votant el seu futur com a país.

Comments are closed.