El SAP-UGT de Catalunya aconsegueix que la Generalitat pagui als Mossos d’Esquadra la paga extra del 2012, amb interessos

mossos

Un total de 81 sentències donen la raó al nostre sindicat, que ha presentat ja més de 3.500 recursos del col·lectiu

El SAP-UGT de Catalunya, sindicat majoritari del Cos dels Mossos d’Esquadra, ha rebut aquest matí la resolució de més de vuitanta recursos presentats al Jutjat en representació d’agents dels Mossos d’Esquadra que van veure manllevada la paga extra del 2012.

Les sentències proven la validesa de l’argumentació jurídica defensada pel nostre sindicat i obliguen la Generalitat a abonar “la part proporcional corresponent al període comprès entre l’1 de juny i el 14 de juliol”, data d’entrada en vigor del Reial Decret 20/2012.

Així mateix, les sentències obliguen l’Administració no només a abonar la part meritada de la paga de Nadal del 2012 corresponent a aquests 44 dies, sinó que l’obliga a satisfer als demandants “els interessos legals des del dia en què hauria d’haver-se abonat i fins al dia del seu pagament”.

Des del SAP-UGT de Catalunya entenem que aquesta significativa victòria obligarà l’Administració a retornar els diners manllevats d’una vegada, i a fer-ho amb celeritat per tal d’evitar haver de pagar els interessos.

El SAP-UGT de Catalunya ha presentat davant dels jutjats més de 3.500 recursos dels professionals del CME per al retorn de la part meritada de la paga de 2012.

Comments are closed.