El SAP-UGT denuncia que els mossos ferits aquesta matinada no duien armilla antibala

mossos1.jpg
El nostre sindicat reclama a Interior armilles antibala adequades per a les tasques de seguretat ciutadana. Són armilles antibala interiors, que poden portar-se en tot moment

Des del SAP-UGT volem manifestar el nostre suport a tota l’ABP de l’Eixample de Barcelona i més especialment als dos companys ferits en els fets ocorreguts aquesta matinada en el tiroteig del centre de Barcelona.

Durant la matinada una actuació en un dels edificis del carrer d’Aragó de Barcelona i que va entrar a la Sala Regional per un conflicte de sorolls es va convertir en un autèntic perill per a la dotació que hi va assistir. Han acudit pensant-se que era una problema de sorolls i finalment  ha resultat ser un atracament a un bordell de prostitutes d’origen xinès. En el transcurs de l’actuació, els dos companys han estat ferits per arma de foc.

Des del SAP-UGT tornem a insistir a l’Administració i li reclamem que, d’una vegada per totes, doti tot el col·lectiu d’armilles antibala adequades per cobrir les tasques de seguretat ciutadana. Són armilles antibala interiors, que poden portar-se en tot moment sense entorpir el desenvolupament de les seves funcions. Considerem que l’Administració no pot fugir més temps de la seva responsabilitat i ha d’assegurar amb les màximes garanties la seguretat del col·lectiu.

El Departament d’Interior, tant preocupat per les garanties de protecció dels detinguts, continua sense donar la mateixa importància a la seguretat del nostre col·lectiu. Per tant, el SAP-UGT no pot permetre que vides humanes estiguin en risc per qüestions purament econòmiques i menys quan aquestes vides humanes són les dels Mossos i les Mosses que estan treballant al carrer. No permetrem per més temps que el Departament d’Interior no es plantegi seriosament l’adopció de totes les mesures de seguretat per al col·lectiu.

Si no s’atenen les demandes, el SAP-UGT no dubtarà en fer corresponsable a l’Administració de les ferides que companys com els de l’Eixample pateixin en actuacions en l’exercici de les seves funcions.

Comments are closed.