El secretari de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, se suma a la concentració en suport a l’Isma i el Dani davant la ciutat de la Justícia

isma-daniEl judici per la seva participació a la vaga general del 29M s’inicia demà

La UGT de Catalunya dóna el seu recolzament als actes convocats demà en suport a Isma i Dani, encausats per participar a la vaga general del 29M de 2012 i a qui se’ls demana gairebé  nou anys de presó. El judici comença demà a la Ciutat de la Justícia. El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, assistirà a la concentració prevista a les 9 hores.

La UGT de Catalunya va aprovar una resolució a favor de l’absolució del Dani i l’Isma i contra la “llei mordassa” –el passat febrer- i ha recolzat a les diferents concentracions als dos joves estudiants de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona.

Cal recordar la història dels dos joves, l’Isma i el Dani van participar a un piquet informatiu durant el matí de la vaga general del 29 de març del 2012. Un cop acabat, van ser detinguts i acusats per provocar actes vandàlics. L’Isma i el Dani van estar empresonats un mes a la presó de Quatre Camins. Els dos joves catalans han estat un exemple de la persecució que s’ha decretat contra els sindicalistes i el sindicalisme.

Comments are closed.