El tancament del concessionari Prades (La Roca) podría deixar al carrer un centenar de treballadors

concesionario-prades
La plantilla no ha cobrat la mensualitat de desembre ni la meitat de la paga extra La UGT demana el suport de les marques per evitar el tancament

El Comitè de Concessionaris Prades denuncia la manca de voluntat negociadora de la direcció del grup, que en les darreres setmanes ha continuat donant allargues als representants dels treballadors i les treballadores respecte el futur de l’empresa.


Els treballadors del concessionari Prades de La Roca del Vallès no han cobrat la mensualitat del mes de desembre ni la meitat de la paga extra, i la direcció no els garanteix la continuïtat del concessionari (els que tenien a Badalona i Mataró ja han estat venuts o traspassats).

És per aquesta raó, que la UGT de Catalunya demana el recolzament de l’Administració i de les marques que distribueixen els seus models a través d’aquesta concessionària –Audi, Seat i Völkswagen- per evitar el tancament de Prades a La Roca i salvar el centenar de treballadors que formen la plantilla.

El Comitè exigeix a la direcció de Prades que doni una resposta al treballadors i les treballadores i expliqui quin és el futur del concessionari de La Roca.

Comments are closed.