Mantenim la representativitat al sector de la banca

banco
Foto: ACN

Després d’aquests comicis, la UGT manté la seva representativitat amb 400 delegats i delegades, que suposen el 20,28% del total. Els resultats de la resta de sindicats han estat els següents: CCOO 40,24%; CGT 11,71%; FINE 10,64%, i altres 17,13%.

El nostre sindicat valora positivament el suport obtingut i l’alta participació de la plantilla -superior al 80%-, tenint en compte la brutal retallada de personal, oficines i entitats dels darrers anys. Fa quatre anys s’escollien 2.919 delegats i delegades, un miler més que ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>