Aconseguim la primera sentència que reconeix la relació laboral entre Glovo i els seus repartidors

glovo

glovoEl Jutjat Social 33 de Madrid va dictar ahir una sentència que reconeix que un repartidor de Glovo és un fals autònom i té relació laboral amb aquesta empresa. Aquesta sentència, guanyada pel nostre sindicat, se suma a les dues guanyades pel sindicat belga FNV contra Deliveroo.

Aquesta sentència és un primer pas per acabar amb la barra lliure que tenen moltes empreses, especialment les noves plataformes d’economia digital i de (falsa) economia col·laborativa per a la contractació de falsos autònoms que aboca a la precarietat i pèrdua de drets de molts treballadors.

Des de la UGT de Catalunya hem denunciat que hi ha més de 10.000 treballadors per compte propi a Catalunya que són falsos autònoms.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>