Aconseguim majoria absoluta a Cítrics Terres de l’Ebre

mandarina

mandarinaAquest febrer s’han celebrat eleccions sindicals per primer cop a l’empresa Cítrics Terres de l’Ebre, dedicada a la producció, manipulació i distribució de taronjes i mandarines i situada a Campredó (Baix Ebre). El nostre sindicat no només ha aconseguit representació, sinó que hem guanyat les eleccions amb majoria absoluta.

El nostre sindicat ha aconseguit 9 delegats, mentre que CCOO ha aconseguit 2 i la USOC 2 més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>