La UGT, primer sindicat en el conjunt de les eleccions sindicals de Renfe Operadora, ADIF i ADIF Alta Velocidad a Catalunya

renfe

renfeA les eleccions sindicals celebrades dijous en l’àmbit de l’antiga Renfe, ara organitzada en 3 empreses, Renfe Operadora, ADIF i ADIF AV, s’han triat un total de 104 delegats i delegades per als 3.486 treballadors i treballadores que actualment treballen a Catalunya.

La UGT torna a consolidar-se com el sindicat més votat i el que més representants sindicals ha obtingut i renova la confiança que ja tenia fins avui a Catalunya.

La UGT ha obtingut 28 dels 104 representants triats i es consolida com la primera força sindical a Catalunya en aquest àmbit laboral.

A l’empresa ADIF, la UGT és el primer sindicat a Catalunya.

A l’empresa ADIF AV, la UGT de Catalunya aconsegueix la representació sindical que anteriorment tenia un altre sindicat i que, ara, per primera vegada, passa a ser de la UGT.

Al Grup Renfe Operadora, la UGT és, novament, el primer sindicat de classe en l’àmbit de Catalunya.

Amb aquests resultats, sumats als obtinguts en altres empreses del Sector com a FGC, Contractes Ferroviàries o Serveis Auxiliars Ferroviari, i activitats annexes al ferrocarril, la UGT es consolida com el primer sindicat en tot l’àmbit del Sector Ferroviari de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>