Vídeo: què són les eleccions sindicals?

Screenshot_1

A continua podeu veure el programa sindical de la UGT de Catalunya emès pel Canal 33 el dia 17 de març, en aquesta ocasió sobre les eleccions sindicals.

Hi intervenen Núria Solé, secretària d’Organització de la UGT de Catalunya; Núria Gilgado, secretària de Política Sindical de la UGT de Catalunya; Xavier Valverde, delegat de la UGT a FGC; Amparo Pino, delegada de la UGT a Marcilla, i Irene Polo, delegada de la UGT al Servei d’Atenció Domiciliària de l’Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>