La UGT millora els seus resultats a les eleccions sindicals a Iberia als tres aeroports catalans

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els resultats electorals de la jornada celebrada ahir als tres aeroports catalans:

UGT: 15 delegats

CCOO:  8 delegats

CESHA: 3 delegats

ASETMA: 2 delegats

CGT: 1 delegat

A l’aeroport de Barcelona, la UGT ha millorat el seu resultat respecte a l’any 2015, i es manté com a primera força sindical amb 12 delegats en un comitè de 25 membres: UGT 12, CCOO 7, CESHA 3, ASETMA 2 i CGT 1.

La UGT assumeix el compromís que li atorguen aquests resultats i entén que la plantilla ratifica la continuïtat de les reivindicacions per la millora de les condicions socials i laborals als aeroports catalans: reconversió de contractes precaris en contractes estables, recuperació econòmica en el marc d’un conveni just, reconversió dels contractes a temps parcial a contractes a temps complet i  recuperació de descansos per poder conciliar la vida laboral i familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>