La UGT de Catalunya guanya les eleccions sindicals a Vodafone España i Vodafone Ono a Barcelona

Vodafone

 

La UGT guanya les eleccions sindicals a les principals empreses del grup Vodafone a Barcelona: Vodafone España i Vodafone Ono. La plantilla, de manera molt majoritària, ha donat suport a la tasca duta a terme per la UGT.

Resultats Vodafone España (Barcelona): dels 13 delegats electes, la UGT n’ha obtingut 6; CCOO, 2; STC, 5.

Resultats Vodafone Ono (Barcelona): dels 9 delegats electes, la UGT n’ha obtingut 5; STC, 4.

Amb una participació d’un 77,77% a nivell global. Un índex de participació alt que arriba després de la presentació d’un ERO el mes de gener i de l’esforç que van fer les organitzacions sindicals liderades per la UGT per aconseguir unes bones condicions i signar un acord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>