La UGT aconsegueix la majoria en les eleccions sindicals de la Clínica Perpetuo Socorro

perpetuosocorro

El sindicat UGT-Terres de Lleida ha aconseguit aquesta setmana la majoria en les eleccions sindicals de la Clínica HLA Perpetuo Socorro, després d’anys sense tenir representació. La participació en aquestes votacions ha estat del 61% i s’han aconseguit 5 delegats per a UGT i 4 per a CCOO -abans CCOO tenia la majoria amb 9 delegats-.

“Des de la UGT agraïm a totes i a tots el suport que ens han donat per guanyar aquestes eleccions. Amb els resultats obtinguts hem entès que els treballadors volen que el Comitè d’Empresa agafi una altra direcció”, apunten des de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida. “És per això que encoratgem als nous delegats amb aquesta nova etapa”, afegeixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>