UGT guanya les eleccions sindicals de Correus a Lleida

correos_lleida

La Unió General de Treballadors ha guanyat les eleccions sindicals de Correus a la demarcació de Lleida, després d’aconseguir 7 delegats i delegades en les votacions celebrades aquest dimecres a la tarda, en les quals hi van participar quasi el 90% dels treballadors i treballadores.

“Estem molt contents amb els resultats obtinguts, ja que la UGT passa a ser ara la força més votada, després de no haver guanyat mai aquests comicis a la demarcació de Lleida”, ha apuntat Carlos Ruiz, secretari general del sector Postal de la UGT-Terres de Lleida. “Volem donar les gràcies a tots els companys i les companyes pel suport i la confiança dipositada en els nostres delegats i delegades”, ha afegit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>