UGT guanya les eleccions sindicals a Konecta BTO

konecta

La UGT de Catalunya ha guanyat les eleccions sindicals a Konecta BTO, l’empresa més gran del sector del contact center a Catalunya, on actualment hi treballen 1.800 treballadores i treballadors.
Aquesta és la cinquena vegada consecutiva que el nostre sindicat presidirà el comitè d’empresa, que es compondrà de 10 delegats de la UGT, 5 de CCOO, 6 de la USO i 4 de la CGT. Fa quatre anys el resultat va ser de 9 delegats per a la UGT, 6 CCOO, 3 CGT, 4 USOC i 1 CSIF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>