Els caps de la policia local de Blanes cobraran el complement de cap de torn quan substitueixin els sergents

policia-local
La Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya guanya una sentència que els reconeix el dret a percebre la retritució corresponent

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha reconegut en una sentència el dret dels caps de policia local de Blanes a percebre el complement corresponent quan facin funcions de cap de torn en substitució dels sergents.

Els sergents de la policia local de Blanes actuen com a caps de torn dels escamots o grups de treball. El problema radica en què existeixen sis grups de treball, i únicament tres sergents. Per aquesta raó, en aquesta situació alguns caps de policia realitzaven funcions de cap de torn com els sergents, però sense percebre’n la retribució corresponents.

La Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya va reclamar per la via judicial el dret dels caps a percebre la diferència de retribucions els dies en què han d’exercir les funcions de sergent i cap de torn.

Tot i que el 18 de desembre el jutjat va reconèixer aquest dret, l’Ajuntament de Blanes havia apel·lat aquest procés. Ara, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya desestima el recurs presentat pel consistori i confirma la sentència, reconeixent el dret a percebre aquestes diferències salarials en aquests casos.

Comments are closed.