Els conductors d’Autobuses Mohn denuncien el funcionament anòmal d’un radar a Viladecans

La secció sindical de la UGT a l’empresa Autobuses Mohn, amb el suport del comitè d’empresa, denuncia el funcionament anòmal del radar situat a la carretera de la Vila de Viladecans, davant del Centre Comercial Vilamarina. Més d’una vintena de conductors de l’empresa han estat multats per excés de velocitat i vàries de les multes són per conduir a una velocitat de 89 km/h, quan per limitació mecànica els autobusos no poden superar els 80 km/h. A més, des del radar fins a la parada de l’autobús hi ha uns 47 metres, de manera que és impossible conduir a aquesta velocitat, ja que no es podria frenar a la parada.

Totes les multes han estat recorregudes i totes han estat denegades. Els representants dels treballadors, amb el recolzament de l’empresa, han tramitat la corresponent reclamació al Síndic de Greuges i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Tanmateix, la secció sindical de la UGT de Catalunya insta l’Ajuntament de Viladecans a canviar la ubicació del radar i instal•lar reductors de velocitat, i li demana que tornin a ser estudiats tots els recursos de manera individual.

Comments are closed.