Els espanyols són els treballadors més insatisfets d’Europa

lamallaVuit de cada deu treballadors espanyols assegura no estar satisfet amb la seva feina actual i està pensant reciclar-se i provar sort en un altre sector. Aquest elevat percentatge converteix els espanyols en els empleats més insatisfets d’Europa, on la mitjana de treballadors que no es troben a gust amb la seva feina és del 74%. Així ho recull una enquesta realitzada pel portal de recerca de feina Monster.
 
informaticSegons es desprèn de l'enquesta de Monster, realitzada a 10.500 treballadors de tot Europa durant la primera quinzena d'abril, la majoria dels espanyols voldria canviar de feina, però no es decideixen a donar el pas per por a un possible descens del sou o de la categoria professional i, també, pel canvi de vida que això suposaria.

Espanya és el país europeu amb més treballadors insatisfets (un 82%), seguit per França i Finlàndia, on més del 70% dels professionals considera donar un gir a la seva carrera professional. Per contra, a Hongria, Alemanya i Suècia estan molt contents amb la feina que fan, amb percentatges d’insatisfacció que no arriben al 15%.

{mxc} 

Comments are closed.