Els examinadors i les examinadores de Trànsit faran tres nous dies de vaga la setmana vinent

OPERACIÓN ESPECIAL DE TRÁFICODavant l’incomprensible silenci de la DGT després de 10 jornades de vaga, el col·lectiu es planteja continuar al setembre

Els examinadors i les examinadores de Trànsit tornaran a fer vaga dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent per exigir a la DGT que faci efectiu el pagament del complement salarial específic a què es va comprometre amb els sindicats ara fa 10 anys, i que sí va aplicar a la majoria de col·lectius de la plantilla de la DGT, però no als examinadors i les examinadores.

Després de 10 jornades de vaga durant el mes de juny i juliol i l’afectació que està suposant per a la ciutadania (cada dia de vaga s’anul·len aproximadament 1.456 proves) resulta absolutament incomprensible el silenci i la manca de voluntat negociadora de la DGT i del Ministeri de l’Interior, que no han fet cap tipus de proposta sobre el pagament d’aquest complement, reivindicació a la qual els examinadors no pensen renunciar i condició indispensable per desconvocar la vaga.

De fet, el col·lectiu es planteja la continuïtat de la vaga al mes de setembre.

De moment, els examinadors i les examinadores mantenen les jornades de vaga convocades, que són els dies 10, 11, 12, 17, 18, 19, 24, 25, 26 i 31 de juliol.

A Catalunya hi ha 112 examinadors i examinadores de Trànsit que realitzen 13 exàmens diaris cadascun d’ells. En 20 de vaga es poden arribar a suspendre més de 29.000 exàmens.

Comments are closed.